onsdag 30. mars 2011

DIY: lyslykter og blomster-vaser av syltetøysglass


 Her hjemme begynner jeg å klargjøre påskepynt, og har for den anledningen laget meg lyslykter av gamle syltetøys glass.Disse passer perfekt til t-lys.

Bilder: Lidyll photo
 Slike lyslykter er utrolig enkle å lage, og er etter min mening veldig dekorative. Jeg har brukt en blanding av nye og retro stoffer og bånd på mine, og har for anledningen valgt påskegule nyanser. 

Ideen kan vel så gjerne brukes til å lage lyslykter for andre anledninger-hva med å lage mange av disse til et nydelig sommerbryllup?? De er også flotte som små blomster vaser!

Eller kanskje du er som meg, og synes det er flott med lykter i trærne? Jeg har her brukt sølvfarget blomstertråd i metall for å lage oppheng. 

Farger og dekor kan man jo enkelt variere ut fra tema eller ønske. Enkelt og rimelig! Og jeg elsker resultatet!

Ser forresten også at det har kommet til en del nye følgere i det siste.....Utrolig stas!Takker og bukker, og  håper dere vil trives her inne hos meg!*smile*

***

Decorate used jam jars in glas and use them as lightholders or mini vases. You can even use them as lanterns, as they look amazing hanging from trees. How about using these for a beauiful DIY summer wedding? 

Mine is for the easter decorations home in the Lidyll-apartment. Love them!

I also have noticed that i have some new followers, which is so great! I welcome you, and hope you will find joy and inspiration here!
post signature

16 kommentarer:

  1. Hei på deg!
    Kom tilfeldigvis over bloggen din :-)
    Veldig fin. Fine farger og mange fine diy prosjekter.
    Legger meg til som følger.
    Vh Connie

    SvarSlett
  2. Næh, så skjønne og påskete! :)

    SvarSlett
  3. Så fine de var :) Fant bloggen din i dag, og den ser kjempefin ut :) Legger meg til som følger også gleder jeg meg til å lese mer!

    Ha en fin dag!
    Hilsen Katrine :)

    SvarSlett
  4. ...Fantastiske kreative deg..
    Stemningfulle bilde vennen

    *like*

    ...Og neste gang du er i Skien sier jeg så klart Ja takk til en kaffedate *knis*

    Super god kaffe på Tullis på brygga ;)

    Jeg forventer faktisk at du banker på neste gang ;)

    *blunkesmile tilbake*

    SvarSlett
  5. Inspirerende!! Nå vet jeg hva jeg skal gjøre i kveld:)

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  6. Så hyggelige kommentarer da dere! *smile*

    ...hvis noen lurer og har tenkt å prøve selv...jeg synes den beste måten og få av de gamle etikettene på, er å legge dem i glovarmt vann med zalo.

    ...og jeg bruker ikke bare syltetøysglass. Disse glassene kommer jo i mange størrelser, avhengig av hva de inneholder...her brukes både glass etter tomatsaus, karrisaus, bambusskudd, sylteagurker i tillegg til syltetøysglass. bare vask dem godt først!*smile*

    Kose dere med glass-prosjekter, alle som vil prøve seg! Vis dem gjerne på bloggen deres! Link gjerne til meg, tips meg om at dere har lagt ut og så linker jeg til dere også herfra*smile*

    SvarSlett
  7. Hei! Kom over den koselige bloggen din via en annen. Jeg har lagt meg til som følger, og titter gjerne innom ved en senere anledning, for her var det mye flott inspirasjon å hente!

    Klem

    SvarSlett
  8. så flotte!!
    takk for komentar!!
    ja, her males det!! jeg valgte hvitt siden jeg ellers har farger på veggene..men barne stolene skal få mari meco decoupage :)

    SvarSlett
  9. Disse var så søte!!
    Her er det bare så flotte, herlige bilder og farger i hele bloggen at jeg kan kikke i timesvis:)
    Klem Vivian

    SvarSlett
  10. Så herlige! Jeg bruker også gamle krukker og glass som vaser og til telys, men jeg er LANGT i fra så kreativ som deg i dekoreringen :)

    Du tar fantastisk herlige bilder! Jeg blir alltid i gpdt humør av de fargeike inneleggene dine.

    For en tid tilbake hadde du et innlegg med noen hvite sommerfugler du hadde laget og hengt på en vegg. Hvordan laget du de?

    Takk for koselig kommentar hos meg i dag :) Jeg er svært lite dramatisk av natur, men det er litt spesielt å gi fra seg alt det trygge og kjente etter så mange år. Når det er sagt er jeg er person som lever for å utfodre meg selv og jeg gleder meg veldig til veien videre :)

    SvarSlett
  11. Så fint og kreativt :)
    Jeg har mange barnemat glass i bruk for tida.
    Kan jo brukes til så mangt, og neste gang skal jeg spare på litt større glass også ;)
    Jammen godt du la igjen et spor inne hos meg, for du må ha vært vekke fra bloggrollen min en stund, for her var det mange innlegg jeg hadde gått glipp av...
    Likte så godt de knappene på veggen :)
    Kommer snart innom igjen, for nå er du iallefall tilbake på rollen min...
    Klem May Helen

    SvarSlett
  12. Utrolig koselige gule påskelykter! Selv er jeg utrolig lite flink å pynte til påske, er lengt mer opptatt av maten :)

    Kanskje på tide å endre på det i år!

    Klem,
    Signe

    SvarSlett
  13. Kult.... med gult altså. Jeg malte akkurat første strøk på en puff/benk i megagul bengalack. Skal ha noe fresh stoff oppå. Ikke bestemt om det blir fusion rosa rødt eller sort hvitt?? De lyktene ble så søte. Tar vare på alle tomatpurreglassene til slikt. Henger i frukttrærne på sene sommerkvelder. Herlig. Drøm drøm.
    God natt herfra.

    SvarSlett
  14. So bright and sunny, with the yellow fabric! Will show your idea to my friend who is marrying in August. I'm sure she'll love it.

    SvarSlett
  15. Those are simply breathtaking! What a cute way to use them for a baby shower!

    Pearl

    SvarSlett

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*