torsdag 14. februar 2013

Hjertedagen


I dag er det selveste 
Valentines day
...elsket av noen...hatet av andre...

...men er det ikke en fin mulighet til si du er glad i noen en ekstra gang da?
*blunkesmil* Jeg tror nok at de menneskene man er glad i setter pris på både store og små gester som viser at du bryr deg-året rundt i grunn!

Så hva med å overraske en du er glad i? Eller din utkårede? 
Hva med et lite kort?
...er du i seneste laget med å ordne et lite kort, kan du få et gratis kort her hos meg!

Gjør slik:
1. Print ut (HER)
2. Klipp ut
3.Brett
4. Skriv en koselig og personlig hilsen inni

Bilder: Lidyll photo

...ellers fungerer noen go`ord og et smil på meg!
Anytime!
*smile*

Ønsker dere alle en flott "hjertedag"!

Klem fra meg

PS:
Jeg setter strek for påmelding på giveawayen i kveld kl 20:00.
I morgen presenterer jeg vinneren her!
Hurra! 

***
Happy valentines day everyone!
To you from me:
Free card

12 kommentarer:

 1. Så koselige bilder :)
  Ja, jeg tror nok at de man er glad i setter pris på sånne små gester hele tiden, det er jo viktig å vise det i hverdagen også syns jeg. Si noen søte ord, kjøpe med en sjokolade, spandere en kaffe - ikke mye som skal til :D
  Flott kort også - en fin balanse mellom søtt og tøft! Liker dagen, men klarer meg uten altfor mye av det klissete og sukkersøte ;)

  Nå har vi fått i orden alt i vårt lille rede også, har bare lagt ut et par bilder. Men det kommer mer ;)

  Ha en fin Valentine´s :)

  SvarSlett
 2. Thank you for sharing! :) Is it bad to keep the chocolate to myself and only give away a card? ;) xo

  SvarSlett
 3. Så enig at ein burde være flinkere om kvardagen å sette pris på kvarandre for denne dagen blir igrunn litt tilgjort mens andre tider kommer det naturlig og da setter ein kanskje meir pris på det:)
  Du er alltid så kreativ og eg leser kvart innlegg fra deg men ofte så blir eg så imponert at eg ikkje veit kva eg skal skrive,hihi:)

  Her er eldstemor igang med muffinslaging så får me sjå om ho pynter med hjerter:))

  Ein glede å følge deg søteste deg:)
  God og varm klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Fint innlegg:) Og nydelig kort! Jeg løper til printeren!

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar inne hos meg. Blir såå glad for det=)
  Eg tenker at sjølv om ein ikkje feirer valentinsdagen, eller er noko stor fan av dagen er det jo ein gyllen mulighet berre til å bli påminna til å sei ein ekstra gong at ein er glad i sine nære og kjære. Er ikkje så mykje som skal til..

  Takk for at du deler kort, hadde eg sett det litt tidligere vill eg brukt det, kjempefint!

  Ønsker deg ein fin start på ei ny helg!!
  God klem=)

  SvarSlett
 6. Koselige disse dagene syns jeg, og man trenger jo ikke overdrive eller la det koste massevis av penger:) Her ble det hjertemelkesjokolader og Lovehearts i matpakkene til ungene og mannen i dag og blomster på meg:)
  + at jeg fikk macrolinse, men det har egentlig ikke noe med akkurat denne dagen og gjøre, hehe:))

  Fine bilder, og så lekkert kort:) ♥

  SvarSlett
 7. Ja du er like kreativ og flink....:)
  kos helg til deg...
  klemklemklemklem ........

  SvarSlett
 8. For et koselig innlegg:)! Uff, ja, valentines er en skikkelig elsk eller hat dag for noen.Så veldig fint med det du sier om at dette kan være en fin mulighet til å bruke dagen til å si du er glad i noen en ekstra gang :).

  Blir så imponert over bloggen din jeg! Jeg er fersking innen aktiv blogging som jeg sikkert har nevnt for deg, så når jeg ser du lager kort man kan printe ut og greier så er jo det en utrolig hyggelig ting å gjøre:)! Takk for inspirasjon! Klem :O)!!

  SvarSlett
 9. Jag gillar Alla hjärtans dag. Men visst kan de små gåvorna vara precis lika värdefulla och uppskattade som de stora. Ibland till och med bättre. Tack för att du delar med dig av kortet. Det ska jag skriva ut.

  Ha en fin fredag och helg! //Petra

  SvarSlett
 10. Så fint du reflekterer : ) For meg betyr et smil og noen gode ord MYE.
  Samboeren og jeg har aldri vært særlig romantiske. Vi er mer koselige, om du forstår :b Valentinesfeiring eller ei, i går tok vi oss TID til hverandre. Å ligge halvslengt på sofaen med karrikylling, film og hverandre var digg etter to heftige jobbdager. Selv om vi ikke markerte dagen noe særlig i går, sies det daglig gode ord <3 og av og til overrasker han med brownies i hjerteform (da er han bra fornøyd med seg selv, haha).
  JA til kjærlighet hver dag, og
  JA til en dag som får oss til å kjærlighetsreflektere litt ekstra!

  Takk for fiiin kommentar, forresten. Jeg forstår dette med tida innmari godt, og tar det ikke personlig ; ) Du er SUPER, du!

  Klem fra Silje.

  SvarSlett
 11. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlett

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*