lørdag 29. oktober 2011

Nedtelling til jul; Lidylls juletips


...som jeg skrev om for en liten stund siden, arrangerer det nye interiørmagasinet STUDIO en konkurranse som går på jul og julegaver, og jeg henger med herved på med dette bidraget.

For fullstendige konkurranseregler, se her
Titt også gjerne innom Studio sin hjemme side her, eller deres facebook-side her....Vanskelig å finne på julegaver?
Da har jeg noen tips til deg!

Hjemmelaget snacks og søtsaker 
er jo alltid hyggelig å gi bort til jul. Lag hjemmelaget sjokoladekaramell, brente mandler eller marsipankuler. Det er faktisk tanken som teller her, og har du ikke lyst til å lage fra bunnen av selv, kan ferdig produsert med egenprodusert innpakking også være et godt alternativ.

Kanskje noen synes det blir litt vel mye søtt i julen, og synes dette da blir litt mye? I såfall har jeg et tips til:

Hjemmelaget brød eller knekkebrød
som fint kan serveres til julefrokosten. Brød og gjærbakst har den fordelen at det lett kan fryses ned, om gavens mottaker allerede har spisskammerset fullt!
Jeg lager gjerne hjemmelade knekkebrød eller dekorativt brytebrød i hjerteformet silikonform.

Se nederst i innlegget for oppskrift på karameller, hjemmelaget knekkebrød og hjerteformet brytebrød. 

En tredje favoritt hos meg, som særlig er fin som venninnegaver, er å lage "temagaver". Et eksempel er her å kjøpe en 
fin Kopp og fylle den med enten te eller kaffe 
som kan passe mottakerens preferanser. Jeg for min del handler gjerne noen flotte vintage kopper til dette.

Andre temagaver som kan være hyggelige å gi bort, kan være en kurv fyllt med velvære produkter som dusjsåpe, scrub, hudcreme, ansiktsmaske og lignende.Her kan man gjerne kjøpe ulike typer rimelige kurver eller evtuellt lage en selv av en dekorert papp-boks.Pynt med cellofan, silkebånd og et hygelig kort. En hyggelig gave til en venninne, svigerinnen eller kanskje mamma? ...mitt fjerde gavetips er å lage 
telyslykter eller vaser av glasskrukker 
etter syltetøy og lignende. Disse kan dekoreres med hva som helst, og limes gjerne bare rett på. Er man utolmodig kan man rett og slett bruke limpistol, men det peneste resultater er med RX lim (lim for både glass og tekstil).

Eksempler på fin dekor som kan limes på er stoffrester, papirrester, blonder, silkebånd, knapper (som her), perler og utklipte detaljer. Her er det kun fantasien (og muligens gavens mottaker?) som setter grenser, og har man barn er jo disse enkle å lage for mange småtroll også. 
Kanskje en fin gave til bestemor?

Oppskrift dekorerte glass:
-tom pastasaus glass eller syltetøysglass, vask
-finn frem dekormateriale. Her er brukt:

1.en bit blonde stoff fra stoff og stil
2.en mintfarget stoffbit, vintagefunn
3.en bit silkebånd, i svart med prikker
4. en vintage gull knapp
5.limpistol

-Klipp stoffbiten du skal bruke til å passe rundt glasset.
-Legg en limstripe langs glasset(i høyden), der du fester den ene enden på stoffet.
-Dra stoffet så rundt glasset, og ha en ny limstripe oppå der tekstilet er festet til den første stripen.
-Fest fast enden på tekstilen. Klipp evt til en penere avslutningskant.
-silkebåndet på minste glasset er klippet og limt på lik linje som tekstilene.
-Knappen er limt på med pistollim.

Skal glassene dekoreres i samarbeid med små barn, ville jeg valgt noe annet enn varmt pistollim. Sats heller på eksempelvis RX-lim eller vanlig allround hobbylim....bare se så dekorative slike "lyslykter" er på kveldstid! Kanskje du også kunne tenke deg å lage noen til egen juledekor? Eller til julebordet kanskje? 

Et julebord dekorert med en lang rad av slike glass-lykter i ulik dekor som harmonerer, ville være litt av et syn. Bruk lett dekor som kongler eller kanelstenger rundt som kontrast.

....og ikke glem 
gaveinnpakkingen!

Pynt med sløyfer og silkebånd,remser av tekstiler, hjemmelagde kort, papir snøkrystaller og naturelementer. Jeg har fått sansen for å punche ut snøkrystaller i hvite ark og bruke disse sammen med kanelstenger eller kongler og ulike silkebånd. Kanelstengene gir en herlig juleduft!

Et tips jeg ofte gir mine venninner er å bruke remser av tekstiler som bånd rundt pakkene. Dette er et veldig dekorativt alternativ til gavebånd,og er særlig lekkert til gråpapir.

Det å blande noe røft som naturelementer eller gråpapir med noe finere som silkebånd og perler, gir ofte gode kontraster og et spennende uttrykk. Tapetrester er flott å bruke til både kort,juletrepynt, vimpler og lenker. Prøv deg frem!

Hjemmelaget konfekt eller godsaker kan gjerne puttes på tomme og rengjorde syltetøysglass eller pasta saus glass. Mine har jeg spraylakkert lokket på, og så pyntet med små "skjerf" jeg har heklet. På disse har jeg tatt utgangspunkt i bestemorsrutene fra tidligere innlegg her.

En fin måte å pakke inn mange smågaver og lignende på, kan være å bruke en gammel skoeske. Trekk skoesken med tapet, tekstil eller papir, og dekorer med bånd og kort. 
Nydelig!Gavekortet under til venstre er laget av tapetrester og har fått et stempeltrykk. Kortet er festet til silkebåndet via en gammel skinn knapp med "øyet" gjennom kortet.

Bilder: Lidyll photo

....og siden det nærmer seg julen, har jeg allerede startet på årets 
julekalender!

..julekalenderen er en form for gavekalender. Alle de nummererte konvoluttene som er hengt opp på kvisten med trollhassel, inneholder et lite kort. På kortene står det et lite ord for dagen, sammen med beskrivelse av stedet man kan finne dagens gave. Noen av dagene er gaven byttet ut med en "tjeneste" som god middag eller kinobilletter. Konvoluttene er festet på kvisten med  klesklyper i tre fra Nille. Kjempe greit om man ikke bor så stort, for da kan selve gavene "gjemmes" bort, og har du ikke en fin kvist, heng konvoluttene rett på veggen med en dekorativ teip. Kanskje vanlig i sirlige kolonner, eller formet som et juletre? (se over for bilde)

...har man flere barn og vil bruke denne, kan det enten gjemmes flere gaver samme sted med kun ett tilhørende kort, eller man kan dele på kortene. Det å lete etter gavene kan være en liten skattejakt i seg selv!


Husk å titte innom på hjemmesiden til 

Flott helg til alle!

 ***************************************************************
OPPSKRIFTER:
Karameller:
100 g melkesjokolade
110 g sukker
1 ½ dl fløte
100 g glukose (fåes på apotek)
2 ts vaniljesukker
10 g smør
Ha sukker i en kjele med tykk bunn. 
Til disse karamellene skal det brukes såkalt flytende glukose, som man kan få kjøpt på apotek.Dette helles i sukker og røres. Hell så i fløten, og ha i vaniljesukker.

La koke under omrøring, mens du følger med på temperatur på et termometer. Temperatur skal bli ca 118 grader, noe som tar ca 30 min. Er du usikker på om den er riktig, ka n du prøve deg på karamelltesten. Da heller du en dråpekaramellmasse i et lass kaldt vann. Karamellen er ferdig om massen stivner med det samme, og enkelt kan formes til en kule. La koke under omrøring til alt er godt oppløst og temperaturen når 118 grader. Det tar ca 30 min.

Bland inn opphakket sjokolade og smør, for så å røre til en jevn røre. Massen er varm, så vær forsiktig i neste trinn. Ha massen over i en sprøytepose, mens du har noe som beskytter hendene dine litt mot varmen. Sprøyt så massen i passende former.
Bruk gjerne "mini-muffins former"/konfektformer. Sett formene så kaldt.
Nyt!

Hjemmelaget knekkebrød:
4 dl grovsammalt hvete
4 dl store havregryn
2 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 ts salt
7 dl vann 
Gode smakstilsetninger: 
Ost, valnøtter eller basilikum
Finn frem to stekebrett som du dekker med bakepapir.
Bland sammen det tørre i en bakebolle. Rør så inn vann til en tykk deig, og fordel deigen ut i et flatt lag over brettene.
Bruk gjerne en slikkepott slik at det blir jevnt.

Del opp i passende stykker med en pizzarulle eller en kniv før steking.


Varmluftsovn gir best resultat. Forvarm ovnen til 160 grader, os sett inn ett brenn i topp og et i bunn. La steke i ca 1 t og 10 min. 

Bytt plassering på stekebrettene halvveis i steketiden, og følgg litt med underveis. Alle ovner er litt ulike.

Avkjøl på rist, bryt opp i biter og oppbevar i boks. 


Hjerteformet brytebrød:
50 g smør
5 dl vann
50 g tørrgjær
1 ts salt
2 ts sukker
  3egg
ca 1,3 l hvetemel

Smelt smør, og tilsett vann. Bland allt det tørre i en bakebolle, inkludert tørr gjæren.Rør 2 egg og bittelitt vann godt sammen, hell over i en grop i det tørre.Smuldre deigen, slik at det er jevnt fordelt. Smelt smør, og tilsett vann.La væsken bli fingervarm (37 grader)Hell inn litt og litt av væske i deigen, mens den knas. Deigen skal bli smidig.
Hell et tynt lag mel over deigen og la den heve på et lunt sted i ca 30 min. 
 
Finn frem en hjerteformet bakeform. Jeg har valgt å bruke en i silikon. Trill deigemner i ulike størrelser, som settes tett inntil hverandre inni formen. Prøv å dekk formen så godt som mulig. 

Visp ett egg med et par dråper vann. Pensle brødet med egg, og dryss over valmuefrø. Jeg pleier også drysse over litt revet ost.
Sett inn i forvarmet ovn på 200 grader. La steke midt i ovnen i ca 25 min, men følg med underveis da alle over er ulike. La avkjøle på rist.
***

My contribution to the contest at STUDIO. Some christmasgift eksamples, our christmas calendar and some decor. Have a happy weekend!post signature

75 kommentarer:

 1. Hei du utømmelige inspirasjonskilde!
  Jeg måå bare titte innom deg når jeg ser du lager innlegg! For ett fyrverkeri av inspirasjon du er :) Herlig!

  Masse fine tips. Adventskalenderen var genial!

  koose deg i helgen.
  klemklem

  SvarSlett
 2. Så koselige gaver, og nydelig presentert. Og kalendertreet var fantastisk!!
  God helg!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 3. Kjempefine tips! Likte såå godt adventskalenderen!
  Så morro at du bidrar altså:)
  Masse lykke til!
  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem E

  SvarSlett
 4. LIKER :)

  Kaster meg på bølgen for adventskalenderen din, den var kjempeherlig!! Og hva er vel koseligere enn å få hjemmelagde gaver, med viten om at det ligger omtanke og kjærlighet bak? Supert :) Elsker forseggjordte innpakninger, og har lovd meg selv å bruke litt mer tid og energi på det selv!

  Har handlet inn massevis av Norgesglass og tatt vare på alle tomglass her hjemme,
  så får vi se hva de skal fylles med når tiden nærmer seg... :)

  Masse lykke til med konkurransen,
  og en kjempeflott helg til deg :)

  Klem, Maria.

  SvarSlett
 5. Hi Lidyll,

  LOVE your Christmas cards & gifts!

  Happy weekend!

  Madelief x

  SvarSlett
 6. ja du bobler av fine tips og triks!
  er så lekkert og fint alt du viser og beskriver (ja, du skulle vært lærer)
  ;)
  eller…det er muliens ikke drømmejobben?
  Men du skjønner hva jeg mener..

  jeg er jo helt "syk" etter å begynne på pakker og kalender jeg også,
  har også sånne treklyper som jeg skal bruke til kalender:)

  kos dere i kveld med god mat, vin og is!!

  klem fra meg!

  SvarSlett
 7. Så utrolig fine saker du lager og supre tips!
  Himla flink, du :)
  Klemklemklem
  -Amalie

  SvarSlett
 8. Mange fine tips her, snupp! :)
  Man trenger ikke gjøre så svært ut av det med julegaver. Det var meningen med det jeg gjorde også.. Det skal så lite til for å gjøre noen glad, og når man gjør noe personelig ut av det så blir det ekstra fint! :)

  Ønsker deg en fiiiin helg videre!

  Her koser vi oss med godis... nammis!

  Klem Ida
  :)

  SvarSlett
 9. Såå mange flotte tips :)
  Du er så flink!!!

  Fin tre-historie inne hos meg ;) Var sikkert en flott balkong :)

  Finfin helg videre til deg, snuppa!
  KLEMMER

  SvarSlett
 10. Så flott bidrag:-) Jeg liker enkelheten i det:-) Jeg er med i konkurransen selv òg, men bidraget legger jeg ikke ut før i morgen... Det blir så spennende å se hvem som vinner! Skal ikke se bort i fra at det blir deg, for dette var lekkert;-)

  Klem

  SvarSlett
 11. Så flott bidrag...
  Mange fine, varierte tips :)
  Er med i konkurransen jeg også. Virkelig en kjekk konkurranse!
  Krysser fingrene for oss begge jeg hi, hi.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 12. Du er så flink og kreativ!!!!
  Kjempefine bilder med tips!:)

  Klem og god natt:)

  Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 13. Herlige bilder med mange gode tips til flotte og personlige julegaver:) Fikk mange tips til gaver og pynt til huset også jeg:)
  Fin søndag:)

  Trine:)

  SvarSlett
 14. Et veldig bra bidrag! Du er så flink, likte både idéer, farger og foto svært godt!

  Klem!

  SvarSlett
 15. Så fine ideer og gir absolutt mersmak! God Søndag:)

  SvarSlett
 16. Så delikate gaver, skulle ønske jeg hadde hatt tid til å pusle med sånt, her er det bare å komme seg gjennom dagene sånn nogenlunde med vettet i behold nå for tiden, hektisk høst ;) *♥*

  SvarSlett
 17. er jo så fint og lekkert at:)
  syntes bare du er super flink jeg,
  på ide, styling, bilder ..grundig og bra!
  var inne å så på May Helen også,
  dere to er like flinke på sånt altså!!!!
  klem til fine flinke Livevennen!

  SvarSlett
 18. Kjempe flotte idéer du har. Fikk masse inspirasjon. Hjemmelaga konfekt er noe jeg bruker å lage hvert år for å gi bort. Så koselig å gi bort, og kjempe koselig å få syns jeg. Godt er det også ;0) hihi... (hvertfall for en godtemums som meg). Likte veldig godt idéen om å gi knekkebrød og brød. Det er jo noen alle liker, og har "brukt for". Kan jo faktisk bli litt vel mye søtt i jula også ja...

  Strålende søndag videre til deg
  klem klem

  SvarSlett
 19. an amazing post!!! I love everything ^_^

  SvarSlett
 20. Jeg tror faktisk at du vinner! Og jeg som er slik en dårlig taper, hihi;-) Neida, men det er vel greit å tape til deg i så fall, for dette ble veldig bra, spesielt etter at manglende tekst og bilder kom på plass:-D Nå er innlegget mitt ute også. Gruegleder meg til trekningen. Lykke til!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 21. Så gode tips du har her!
  Endelig har jeg fått somlet meg til å være med selv ;)
  Ha en super ukestart!

  SvarSlett
 22. Nei nå kom julestemningen for fullt her! Tusen takk for herlige tips!
  Og om to dager er det november og offesielt lov og starte på juleforberedelsene ;)
  Smil fra Dina!

  SvarSlett
 23. Masse fine tips!
  Jeg kan nesten ikke vente til å sette igang med juleforberedelser :)
  Lykke til i konkurransen - dette var kjempebra!

  Klem

  SvarSlett
 24. Så mange fine julelagetips du deler med oss. Her er det mye som må prøves ut...
  Tusen takk!!!
  Klemmer

  SvarSlett
 25. Så mange søte og kreative juleforslag!! Du er så flink!! kom litt i julestemning av innlegget ditt -herlig :) Mange gode ideer!! Tusen takk :) Ha en super uke og prøv gjerne vinnerlykken din hos meg ;) Klem Pauline

  SvarSlett
 26. Ja her var det med flere ting ja:)
  Nydelig alt sammen, de lyktetipsene skal jeg ta til meg;) "Falt" også veldig for den trekalenderen på veggen.
  Masse lykke til nok en gang og ha en fortreffelig mandag!
  Klem E

  SvarSlett
 27. Såååå mange flotte juletips! :) Tusen takk :) Eg tek definitivt med meg det fine med dei hekla julelappane med dymo - dei var midt i blinken :) Lovar å linke til deg om eg får ihop slike i tide :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett
 28. Hello Frøken!!
  ENDELIG tid til å skrive noen ord her inne! Jeg ELSKER dette innlegget!
  Så gjennomført, og i EKTE Lidyll stil!
  - love it -

  Helt herlige bilder :)

  ...lampen his Tor er dessverre borte :/ Dumt vennen min :/ Sååå teit når du har tenkt på den siden vi var der liksom!! Huffa..

  ...Ja,kjipt at jeg ikke fikk tatt turen igår, var på RH hele dagen.. Hurra.. Helt idioti. Men det kan vi snakke om senere!

  Jeg vet jeg har fått noen mld fra deg, men du får hyle ut om jeg har glemt å svare på noe eller noe*ler* Går litt fort i svingene noen ganger dessverre :/

  Håper vi sees snart gulltoppen min :)

  KLEM på DU

  SvarSlett
 29. Bildene dine er helt fantastiske nok en gang. Delikate og gode. Jeg er imponert av din fotokunst!

  Unn :)

  SvarSlett
 30. Nå har jeg lest dette innlegget fleeeere ganger, og det er altså så KOSELIG!

  Du er så kreativ, flink og god, og alt er så gjennomført og imponerende : )) Masse inspirasjon!

  ....og jeg nikket med hodet flere ganger når jeg leste. Så enig. Spiselige julegaver er supert, og gråpapir er råfint.

  Gleder meg til å se mer Lidyll-jul!

  Fin uke <3 stor klem fra Silje.

  SvarSlett
 31. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlett
 32. Cara mengobati kutil Kelamin dengan menggunakan obat kutil Kelamin Alami Alami Tanpa Operasi kutil yang ada di alat kemaluan rontok Solusi yang tepat untuk mengobati penyakit wasir tanpa harus operasi, menggunakan obat wasir  Paling ampuh dari De Nature dan terbaik ada hanya di http://obatwasirme.blogspot.com untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan wasir silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan (BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.

  SvarSlett
 33. Cara mengobati kutil di kemaluan Tanpa Operasi dengan menggunakan obat kutil kelamin tradisional aman bagi wanita serta ibu yang sedang hamil untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan kutil kelamin silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.

  SvarSlett
 34. Cara mengobati kutil Kelamin dengan menggunakan obat kutil Kelamin Alami Alami Tanpa Operasi kutil yang ada di alat kemaluan rontok Solusi yang tepat untuk mengobati penyakit wasir tanpa harus operasi, menggunakan obat wasir  Paling ampuh dari De Nature dan terbaik ada hanya di http://obatwasirme.blogspot.com untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan wasir silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan (BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.

  SvarSlett
 35. Cara mengobati kutil di kemaluan Tanpa Operasi dengan menggunakan obat kutil kelamin tradisional aman bagi wanita serta ibu yang sedang hamil untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan kutil kelamin silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.

  SvarSlett
 36. Wasir yang sudah parah di tandai dengan benjolan di anus yang sudah menonjol keluar, dan biasanya di lakukan operasi untuk mengobati wasir tersebut. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos adapun cara mengobati wasir Luar tanpa operasi yaitu menggunakan pengobatant radisional. yang sudah di ketahui secara turun temurun oleh bagian dari masyarakat di indonesia.

  SvarSlett
 37. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlett
 38. Informasi tentang pengobatan ambeienberdarah dengan menggunakan bahan-bahan alami dari ektra dun ungu, mahkota dewa serta kunyit putihyang 100% tidak mengandung bahan kima, di jamin aman di konsumsi dan tidak menimbulkan efek samping. ambeienBerdarah adalah suatu penyakit yang terjadi pada anus di mana bibir anus mengalami bengkak yang di sertai pendarahan. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos. Penyakit wasir atau sering di sebut ambeien ini tidak hnya memberikan rasa sakit pada penderitanya, tetapi juga memberikan rasa minder dan mau karena mengidap penyakit wasir atau ambeien.

  SvarSlett
 39. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss.Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar. Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi. Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir, Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 40. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlett
 41. Wasir yang membengkak disertai dengan pendarahan umumnya disebut wasir berdarah. Cara mengobati wasir berdarah secara alami adalah dengan menggunakan beberapa tanaman obat yang sudah lama dikenal khasiatnya. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi Beberapa tanaman obat yang dikenal mampu mengatasi wasir antara lain adalah tape singkong. Mengkonsumsi tape singkong yang sudah dilembekkan secara rutin sehari tiga kali dipercaya mampu mengatasi wasir. Ini disebabkan karena tape singkong mengandung ragi yang menyehatkan pencernaan. Wasir ringan maupun wasir berdarah umumnya bisa disembuhkan dengan tape singkong.

  SvarSlett
 42. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss Karena penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang sangat menyakitkan yang akan memunculkan rasa sakit saat buang air besar, maka sebaiknya Anda menangani penyakit wasir ini dari dini. Penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang kambuhan. Penyakit ini biasanya akan menimbulkan rasa nyeri dan perih yang akan kambuh jika penyebabnya tidak dihindari dan tidak menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlett
 43. Internal hemorrhoids are located in the inside lining of the rectum and cannot be felt. They are usually painless and make their presence known because blood is seen with a bowel movement. Internal hemorrhoids can prolapse or protrude through the anus.External hemorrhoids are located underneath the skin that surrounds the anus. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe They can be felt when they swell and may cause itching, pain, or bleeding with a bowel movement. A thrombosed external hemorrhoid occurs when blood within the vein clots, and may cause significant pain.

  SvarSlett
 44. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlett
 45. Initial treatment for mild to moderate disease consists of increasing fiber intake, oral fluids to maintain hydration, NSAIDs to help with pain, and rest. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss A number of minor procedures may be performed if symptoms are severe or do not improve with conservative management. Surgery is reserved for those who fail to improve following these measures. Up to half of people may experience problems with hemorrhoids at some point in their lives. Outcomes are usually good.

  SvarSlett
 46. The signs and symptoms of hemorrhoids depend on the type present. Internal hemorrhoids usually present with painless rectal bleeding, while external hemorrhoids may produce few symptoms or if thrombosed significant pain and swelling in the area of the anus. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss Many people incorrectly refer to any symptom occurring around the anal-Zectal area as "hemorrhoids" and serious causes of the symptoms should be ruled out. While the exact cause of hemorrhoids remains unknown, a number of factors which increase intra-abdominal pressure, in particular constipation, is believed to play a role in their development.

  SvarSlett

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*