søndag 6. februar 2011

Lidyll på flyttefot.....

Dere har sikkert sett at jeg har vært litt fraværende her, og det skyldes rett og slett at vi har flyttet. Som kjent duger ikke helten uten mat og drikke, og bloggeren er hjelpeløs uten internett.
Bilder: Lidyll photo
 Vi har flyttet til en søt, men knøttliten leilighet, som skal fungere som en mellomstasjon for oss mens vi leter etter noe vi ønsker å kjøpe. Foreløpig er ikke ting helt på plass her, men viser her den herlige pastell-grønne innredningen på kjøkkenet og en liten lampe jeg har planlagt å ha i vinduet der. Lampeskjermen i god retro stil, har jeg funnet i en søppelcontainer, men i mine øyne er den fortsatt god som gull!
Og så måtte jeg selvfølgelig få på plass "kjøleskaps-poesien" min med en gang!:)
Til slutt i dag, vil jeg gjerne takke de herlige bloggerne bak bloggene "gode grunner" og "4 etg" for at de tenkte på meg med awardene sine! Tusen tusen takk! Jeg tar utfordringen, og skal prøve lage et innlegg på disse i morgen den dag! 


Recently I have not been able to post here, and the reason is simply that we have moved and been internet-free.But now I`m back! The pictures above shows the light green kitchen interiour, the retro lamp I will place in the window-post and my lovely magnetic poetry for the fridge. Love it!
post signature

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Har savnet deg ja - godt å ha deg tilbake!
  Lampen var kul da - mal foten mint eller hvit så blir den lekker!!
  Har litt sympati for slik midlertidig bosituasjon..for oss interiørgale som helst vil komme igang. Har vært i mange dialoger jeg med gårdeiere om å få lov til å male, he he. Hadde ikke giddi det i dag altså.
  klem fra Tone

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg!
  Og lykke til med ditt nye krypin :)

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake.
  Kjempekul lampeskjerm, alltid morsomt å finne skatter i søpla.
  Lykke til med nytt/midlertidig hjem. Håper dere finner drømmehjemmet snart:-)

  SvarSlett
 4. hey there - i really like that stuff...

  SvarSlett

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*