mandag 21. februar 2011

Hverdagsglimt......


Jeg må rett og slett inrømme at jeg er en "kjole- og skjørt"-jente, og det blir naturlignok da behov for oppheng. For å holde litt oversikt, har jeg valgt å henge disse sortert etter farge. 

Jeg får vel også i samme slengen inrømme at jeg også er en skikkelig "sko-oholiker", og noen av skoene har fått plass i et vitrineskap i gangen. Dette minimerer støv, og jeg har en plan om å henge opp et dekorativt tekstil i "vinduene". Dette fordi gangen vår er så liten i denne midlertidige "knøtte-leiligheten". Greit å ikke ha allt synlig-da virker rommet større.
jente-jente, jeg?

Bilder: Lidyll photo
 Siden leiligheten nå er i 5-etg, og vi har en "mester-utbryter"-katt som klarer åpne de fleste dører og lignende, må vi rett og slett sikre vinduene. Dette har jeg gjordt med en liten søt sløyfe!

Ferdinand-pusen har også umettelig apetitt på gress-så nå er det ny "avling" underveis i vinduskarmen. Siden jeg synes dette gjerne kan være en del av dekoren, har jeg sådd gresset i søte glass skåler med stener i bunnen. Stenene hjelper på å drenere, slik at frøene ikke drukner.
Leilighet uten oppvaskmaskin....hmf...ja, da er plutselig oppvasken en del av hverdagen igjen gitt.. Need I say more? 
Ja ja, etter ferdig oppvask kan man kanskje ha en god unnskyldning til å sette seg ned med en varm kaffekopp og litt hverdags-kos?
*smil*
***

 I just love dresses, skirts and shoes-therefor wardrobe is important. I sort the dresses and skirts by color, to easier and faster find what I need. The shoes are placed in closet with glass doors.
My cat, Ferdinand, is somewhat of an escape-artist, and can open almost any door. Since we now live on the 5th floor, I have had to safen the windows using a ribbon with a cute bow. He also needs gras, which he loves, and I have planted some in cute glas bowls so they can be more decorative.
And as you can see, I again have to wash the dishes by hand...urgh...on the bright side, after finishing them, how about relaxing with a good cup of coofee and a magazine? 
*smile*

***

9 kommentarer:

 1. Fiine bilder!
  Og så mange fiiine skooo.........

  Skulle gjerne brukt mer kjoler og pene sko selv, men med tre små rakkere jeg må løpe etter blir det alt for ofte olabukse og joggesko. Hadde som nyttårsforsett å pynte meg oftere, kanskje jeg skal prøve litt hardere.. ;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Takker og bukker*smil*
  Nå skal det sies at hverdagen nok er mer at penskoene står og flotter seg i skapet-noe mer om vinter enn sommer selvfølgelig...prøver bruke dem til anledninger der det kan passe-inkludert kafebesøk,middagsbesøk og fest...men slenger likegjerne på meg converse (STOR fan) jeg altså...*smil*

  Kjolene er jo i ulike "pynte"-klasser de også, ikke alle som egner seg likegodt til hverdags..
  Men liker godt å pynte meg ja...*smil*

  SvarSlett
 3. Å, jeg aner noen fine kjoler i det skapet ditt. Lekkert med fargesortering, det blir jo liksom litt ryddigere av det..
  Så nå er du også beboer i 4 etg altså, har dere heis eller nå dere gå alle trappene hver dag slik som vi må? Også uten oppvaskmaskin ja, det er slitsomt. Fikk det først i 2009 jeg, og da var jeg så utrolig drittlei den oppvaksbørsten. Håper den midlertidige oppvaskingen din ikke blir for langvarig!

  Ha en fin uke:-)
  Og takk for bursdagsgratulasjoner.

  SvarSlett
 4. å himmel for noen sko,
  kult innlegg!
  er jo så definitivt en del av interiøret det der!
  er med skrekkblandet fryd jeg ser de helene,
  du vet - jeg har ikke girlie gangelag:)
  men det kan visst trenes?
  jeg misunner deg evnen og skoene!
  ha en fin kveld, min venn.

  SvarSlett
 5. Skulle ønske jeg hadde evenen, som designhund beskriver, til å kunne gå på slike flotte sko. Men jeg er født med pailabber og høydeskrekk, så jeg holder meg til de lave, hehe.

  Men det er vakkert, vakkert å se på!
  Herlige hverdagsbilder. Me likes mye!!

  SvarSlett
 6. Herlige bilder du!! Fiiine sko!
  Likte veldig godt innlegget - ble inspirert og glad!:)
  Pusen min er også en liten rakker som driver og bryter seg inn i skapet på badet - av alle steder - og river ut ting og tang...! Jaja, det blir nå ikke kjedelig med dyr i huset;)
  Fin løsning med sløyfen!
  Klem til deg***

  SvarSlett
 7. Blei heilt opphengt i dei skoene eg... :o)
  Der var det hæler ja gitt!
  Blir misunnelig egentlig for eg e nesten 180 sjøl, så føle meg ikkje vel i for høge hæler, men det e flott ja!!!!

  SvarSlett
 8. Hverdagskos er et must. Små "stopp" for å lade en liten stund. Og gosj så mange kule sko. Nice
  Topp tirsdag. (min eldste sønn heter Ferdinand hi hi)
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*