mandag 20. august 2012

Instauke 33

..uken som gikk har bare "fløyet avgårde" og det har dessverre derfor blitt lite aktivitet på bloggen i forhold til normalen..
Jeg foreberedte og holdt workshop på Ikeas Tekstileriet på Grünerløkka noe jeg fortalte om i innlegget under her. Om dere har lyst til å se litt flere bilder, kan dere titte inn til NIB her og her, og IKEA her.
Kjempe morro og hyggelige folk som møtte opp både til workshop og generelt på tekstileriet mens jeg var der!
Stas var det også å skravle litt med NIB-jentene Ann Helen og Solveig, Med et lekent sinn, ByFryd-Jeanette og An-Magritt! Fiiine mennesker!
*smile*
...lørdagen skulle vi feire samboerens 30årsdag i Skien med en heidundrende fest! Vi koste oss masse, både bursdags"barnet" og jeg!*smile*
Bilder: Lidyll photo
..og søndagen var det tilbake til oslo for en ny uke!
*smile* 

...kommer litt flere innlegg denne uken, så håper dere titter innom for litt inspirasjon!

Ønsker alle en superduper uke!

***
The previous week in instagram-photos.
I had a workshop for IKEA and NIB at the "tekstileriet",
and went to the hometown Skien for the weekend to celebrate my mans 30th birthday! A great week!:)

3 kommentarer:

  1. Takk for en fin fredag sammen! Det var så hyggelig og jeg er så fornøyd med dagen og kvelden! Digger instabildene dine, endelig har mon sluttet å henge seg opp også! Så du det søte bildet jeg fikk tatt av deg?! Du er så go`!

    Klem Mumsi

    SvarSlett
  2. Gleder meg sånn til å dra ned på Løkka og se på Tekstileriet! Har ikke rukket det enda, men håper det blir til helga:) Gleder meg også til å se det som kommer her denne uka, alltid kjekt å stikke innom og se alt det fine du finner på.

    SvarSlett
  3. Sukkkkk.... Jeg savner telefonen min og instagram! Håper den er tilbake fra service èn av de nærmeste dagene! Da blir jeg vel helt ustoppelig, etter nesten to uker uten! ;)
    Ønsker deg ei fin, ny uke!
    Klem fra Carina

    SvarSlett

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*