tirsdag 25. oktober 2011

Studios spennende konkurranse!



Hurra! Ny konkurranse på tapeten-så gøy! Se her:

***
”Studio-leilighet” er ikke et uttrykk i det norske språk, men etter at interiørmagasinet Studio, som skriver om leiligheter, ble publisert 10.10.2011, har navnet vært på alles lepper.

Studio skriver om urbane, norske leiligheter i urbane, norske miljøer. Magasinets slagord er ”Med Studio får du mer.” I motsetning til andre interiørmagasiner som er spekket av danske reportasjer, produserer Studio over 90% av reportasjene selv.

Nå gir vi DEG mulighet til å få din drømmereportasje på trykk i Nordens nyeste og fineste interiørmagasin. Det eneste du trenger å gjøre, er å skrive et blogginnlegg om dine beste julegavetips. Julegavetipsene må selvfølgelig være basert på interiør og/eller innpakning, og inneholde elementer av interiør, redesign, innpakning eller annen form for dekor. Du står selv fritt til å velge vinkling. Teksten må være på minimum 4000 tegn. Bidrag må også 6-7 bilder som illustrerer innlegget. 




Bloggere som ønsker å delta, må gjøre følgende:
Send en e-post til: katrine@studiomag.no med lenke til blogginnlegg og skriv at du deltar i konkurransen. Fullstendig konkurransetekst må også publiseres på bloggen.
Du må lenke til Studios webside og Studios Facebook-side i konkurranseinnlegget.

Det er ikke anledning til å gi bort/ selge tekst eller bilder til konkurrerende medier før konkurransen er avsluttet, og vinnerne er trukket. Vinnere har ikke anledning til å gi bort/selge reportasjen før den har vært på trykk i Studio og/eller publisert på Studios webside: www.studiomag.no.
Studios redaksjon forbeholder seg rett til å redigere bilder og tekst etter behov.

Vinnerinnlegget honoreres med kroner 1000,-, Nespresso-maskin til en verdi av kroner 2500,- og et årsabonnement på Studio (verdi 490,- NOK). De 4 resterende vinnerne vinner et årsabonnement på Studio til en verdi av 490,- NOK.
Konkurransen avsluttes 30.10.2011.
Lykke til, alle sammen!
Klem fra Studio-jentene
P.S. Du må gjerne ta med deg Studio-logoen videre"
***

Lurer litt på å henge meg på denne jeg da-julepynt er jo så gøy!
Kanskje det er noen andre der ute som kunne tenke seg å prøve?


post signature

7 kommentarer:

  1. Veldig bra blad!! Endelig noe "norsk" :)

    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Hmmm... Spennende :)
    Tenke tenke... Kanskje jeg skal hive meg med *smile*

    Klem

    SvarSlett
  3. Takk for herlig kommentar! Vi er veldig fornøyd med navnet, det passer henne perfekt.. og jeg må si deg, du har litt å si for at hun fikk navnet.. Var på en måte gjennom deg jeg oppdaget navnet igjen :)

    Klem

    SvarSlett
  4. Oi så spennende! Dette vil jeg være med på. Julegavetips :O) Jeg har noen fra i fjor som jeg tror jeg kan bruke. Tror jeg må slenge meg med på dette ja :O) Takk for tipset :O)

    Ønsker deg en fin fin uke videre :O)

    Carinaklem

    SvarSlett
  5. Tusen takk for søt kommentar inne på bloggen, det varmer! Enig med deg, gult kan være kult, men alt til sin tid osv. Enkelte farger holder man kanskje fast ved over tid, mens andre liker man i perioder?

    Gøy med Studio-bladet!

    Klem

    SvarSlett
  6. Elsker det bladet! Jeg fikk 50 stk til bloggtreffet og forelsket meg helt ;)

    Fabelaktig kveld til deg!
    Jeg har jobbet i ett siden jeg kom frem i Trondheim... litt sliten, men jeg har fått fri fra torsdag - så jeg skal nyte en langweekend.

    Klemklem

    SvarSlett
  7. hallo du vakre!
    å, så spennende da! skal du delta kanskje...??
    &
    den søteste stolen med prikker da...må jo bare *smile*..så skjønn!
    og så ser jeg at du har kopp i samme service som jeg har en liten mugge til..*smil!
    ha en koselig høstkveld - klemmeklem fra meg

    SvarSlett

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*