tirsdag 23. august 2011

Katten i esken & oppbevaringsposer i retro stoffer


...da jeg hold på å sortere esker og innpakkingsmateriell nå i helgen, snek Ferdinand seg likegodt opp i en av pappeskene da jeg ikke så. Plutselig spratt det en pus opp av esken da jeg skulle løfte den opp. Her i huset er det ikke "troll i eske" nei, her er det "pus i eske" her!
*blunkesmil*


..etter det, har nå pappesken fått ligge fremme et par dager, og Ferdinand har fullstendig adoptert den som nytt "pusehus". Tiltross for at reiseburet og det vanlige huset hans står rett ved siden av i skrivende stund, så er det fortsatt esken han velger!

...nå synes jo ikke akkurat jeg at en eske liggende midt på stuegulvet er vedlig flatterende, så lenge skal den ikke få lov til å bli ligge, men akkurat nå har jeg ikke hjerte til å ta den vekk. Ferdinand er jo så veldig fornøyd med det nye "huset" sitt!
*blunkesmil*
...og så viser jeg dere en liten detalj fra kjøkkenet. De pastellgrønne dørene har jeg jo vist her før, og er et resultat av lillebrors malepensel. På bildene ser dere også vår midlertidige oppbevaringsplass for plastposer; en hjemmesydd (FOR HÅND!....*sukk* veeeeldig lyst på symaskin da!*blunkesmil*)pose som henger på en av skapdørene på kjøkkenet. Min farmor er gammel sydame, og har alltid pleid å sy slike oppbevaringsposer til både det ene og det andre. De er jo både fine og praktiske, så jeg lot meg inspirere. 
*smile* 

...i tillegg er det en rekke andre flinke blogge damer der ute som har laget masse flotte eksemplarer av slike poser, og jeg synes det er på sin plass å nevne Kasparas Regnbue som jo er selve dronningen av retrostoffer. Titt innom henne for å la deg inspirere av vakre interiører, vakre farger og vakre retro stoffer!
*smile*

Ønsker alle en flott tirsdag!

***

My beloved cat Ferdinand adopted a cardboardbox as his new "house" this weekend, and the box still is his favourite! I am also showing a sneak peak of the kitchen, in particular the retro textile bag we use to store plastic bags from groserieshopping. Nice tuesday to you all!
*smile*
post signature

16 kommentarer:

  1. Hei, så fine farger på bildene dine. Jeg er også så glad i disse retroposene, selvfølgelig inspirert av godeste kaspara jeg også, hun lager jo bare så mye fint;) Din pose var også så søt. Ha en fin uke videre.

    SvarSlett
  2. hei igjen...du finner knapper på stoff og stil, trekk om selv knapper, de er i plast eller metall, lett som en plett...lykke til...

    SvarSlett
  3. Så herlige bilder av Ferdinand! :) Veldig søt retropose også!!

    Ha en fin tirsdagskveld :)

    SvarSlett
  4. det er jo bare å tapetsere eller kle esken med et fint stoff ;) så kan pusen ha sitt nye pusehus så lenge han vil i stuen :D kjempesøt posepose *♥*

    SvarSlett
  5. Så söt liten Ferdinand! Våra katter älskar också att sova i lådor, så ibland får de ha dem ett tag. Håller med Mie, om du klär in lådan i fint tyg så kan han ha den kvar. :) Våra katter brukar dessvärre klösa sönder lådorna rätt snabbt så det känns inte riktigt som att jag vill lägga tid på att göra dem fina.

    SvarSlett
  6. Ferdinand er så vakker at jeg ikke får sagt det engang! Elsk!

    Fabelaktig tirsdag til deg, her er det sol og champagne!

    Maiaklem

    SvarSlett
  7. Hihi, søte Ferdinand! Nessie er helt lik og blir så happy om vi lar en pappeske stå en dag ekstra. For ikke å snakke om en papirpose :)

    Og igjen tuuusen takk for spraybokstipset i forrige post, så her jeg også bestilt meg et par
    *gleder meg*

    Klem og en finfin tirsdagskveld til deg!
    Signe

    SvarSlett
  8. Åååå, herligste bildet av pusen som titter opp av esken!!

    Og jammen er du flink som har sydd den der for hånd!
    Imponert :)

    Ha en fin kveld!
    Klem
    -Amalie

    SvarSlett
  9. Pusen vår elska også pappesker! Det er morosamt å dra noko (typ taustump med ein papirbit knytta fast) over golvet rett utanfor pappeska, så følger pappeska etter ;)

    Og oppbevaringsposen var lekker! Må sy nokre slike trur eg!

    SvarSlett
  10. Søt katt da, som synes pappeske er et passende hjem..det enkle er ofte det beste ;)

    Så flink du er med håndsyinga di alstå!!

    Klemmer fra Stine

    SvarSlett
  11. hei søte du!
    og 1000 takk for de fiiineste ord!
    blir så glad, vet du!
    så flink du er! håndsydd...wow!
    & søteste ferdinanen som har fått seg pusehus..*smelt*
    de sprayflaskene dine så spennende ut..vet du om den finnes i sånn flouriserende pink (neon)? er på jakt etter det..og disse hadde jo til-og-med en ok pris..!
    ..fortsatt finfin kveld!
    *smil & klem fra meg

    SvarSlett
  12. Så søt&tøff Ferdinand er : )) Du burde jo tapetsere den eska i retrostoffer da? ; ) Happy pus = happy mams, happy mams = happy pus!

    Jeg blir så innmari imponert av alt som sys, strikkes og fikses jeg, og når du i tillegg syr for hånd... Jeg bøyer meg i støvet! Hipp hurra for deg, og hipp hurra for super blogg med supre bilder : )) Blir så glad og inspirert av bloggen din!

    Klem fra Silje.

    SvarSlett
  13. Heisan Lidyll
    Du og du; tenk at du har sydd den finfine retroposen for hand!! Jeg er kjempeimponert!
    Nydelig lilla retrostoff og jeg er en rev etter lilla vet du.
    Tusen takk for søte ord i innlegget også!
    Og pusen er jo bare en sjarmør!
    Glade dager til deg, Lidyll!
    Klemmer fra Kaspara

    SvarSlett
  14. Skjønneste!!
    Han ser ganske fornøyd ut der han sitter *hihi*;)
    Leon er fullstendig utslitt etter en gal jakt etter den røde flekken fra laserpennen min... Han TÆVER faktisk!! Så¨nå har han fått en pause;)

    Knallfin pose! *imponert*


    Klem fra begge oss til dere:);)

    SvarSlett
  15. Så fin pose du har sydd, jeg har også sydd noen etter inspirasjon fra Kaspara:) De er også så praktiske å ha i kofferten når man er på tur:)
    Liker kattehuset, blir som barna da de var små, alle store pappesker ble det laga hus av:)

    Ha en fin dag:)

    Klem fra Trine:)

    SvarSlett
  16. He..he..hærlige pusen som har fått nytt "hjem".
    Koser seg masse, ser jeg....

    Er det mulig?
    Håndsydd!! Jeg tar herved bølgen for deg altså ;)
    Din tålmodige flinkiss <3 Klæm

    SvarSlett

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*