torsdag 18. august 2011

Bryllups inspirasjon; Brudebukett og invitasjoner. Cerise, gult, fersken & creme.


...nå har det seg slik at mange av mine venninner har giftet seg de siste årene, eller står på tampen til å skulle gifte seg. Neste sommer skal en av mine nærmeste venninner gifte seg, og jeg ble så inspirert av en liten prat at jeg snek meg til en liten kreativ stund her hjemme for å illustrere litt ideer..*blunkesmil*


Det er ikke så vanskelig som man skulle tro å  lage en enkel og pen brudebukett selv. Eksempelvis holder roser seg veldig godt, og er enkle å jobbe med "for amatører" *blunkesmil*. 
Skal man kanskje ha litt sparebluss i bryllupet hjelper alle ting man kan gjøre selv. 

Slik gjør du; Sett alle rosene samlet, med hodene i lik høyde. Knyt en liten tråd eller strikk rundt slik at buketten holder formen. For at buketten skal bli dekorert og i tillegg være god å holde i, har jeg dekorert stilkene med et lag hvitt silkestoff, og så snurret rundt et cerise rosa blonde bånd. Dette har jeg knytt sammen i en sløyfe og festet med en vintage brosje.Tåler fint 1-2 dager stående i vann om oppbevart kjølig. Volia!

Bilder: Lidyll photo

...i invitasjonene har jeg brukt konvolutter i brunt, resirkulert papir og kort i håndlaget papir med gule blomster. Jeg har brukt cerise rosa silkebånd og blondebånd, i tillegg til vintage brosje og dekorpapir. Tekstene er stemplet på. Her er det klipp, lim og stemple som gjelder!*smile*

Fine farger, ikke sant? 
Ser for meg at det vil være helt perfekt som sommerbryllups-farger, hvor man i løpet av den varme dagen kan servere hjemmelagde saft pinne-is i fargeskalaen.
Nam nam!

***

Some of my closest friends have gotten married or are just about to get married. After a talk with one of them, I got so inspired and made a suggestion of invites and a selfmade-wedding bouqet. Love these colors!
post signature

18 kommentarer:

  1. Så søt du er!
    Som "gammel" blomsterdekoratør er jeg enig med deg at roser er enkle og greie å jobbe med om man har lite erfaring med binderi :)

    (du må skaffe deg ny snittekniv ser jeg*ler* neida.. skal ikke pirke*knis*) Husker jeg stod time..på time for å øve meg på et rent snitt *ler*

    Herlig med bryllups inspirasjon snupp!!

    SvarSlett
  2. Du er så kreativ og flink!
    Jeg likte fargekombinasjonen på 'invitasjonene' dine.
    Ha en god kveld:-)

    SvarSlett
  3. Så flink du er!! STOR klem tilbake til deg :)

    SvarSlett
  4. du er så herlig kreativ:)
    jeg gleder meg til å sette meg med litt slikt jeg også,
    her går det i sort beis,
    skal si jeg henter frem det jeg har av ork,
    "Oh, it's a dirty job but someone's gotta do it"
    - Fait no More,
    mitt gamle favoritt band nr 1:)

    men du, den messa - har ikke hørt noe fra Nib jeg,
    da blir det nok ikke noe mini-blogg-samling.
    MEN, mannen min har firma, jeg kan ta bill. hans,
    mulig jeg kan høre med noen andre i bransjen om de har en til overs...

    KLEM

    SvarSlett
  5. Så font det ble!
    Enig i at det er MYE en kan gjøre selv!
    Vi lagde kirkeprogrammene selv, og de ble mye finere enn de trykkeriet viste oss.

    Buketten ble kjempefin! Skikkelig lekker!
    Sikkert gode tusenlapper for sånt, alt som heter noe med "brud" eller "bryllup" er veldig dyrt.

    klem

    SvarSlett
  6. Hi Lidyll,

    Your invites look great! Well done :-)!

    Lieve groet, Madelief x

    SvarSlett
  7. Jag blir så imponerad av dig om och om igen! Du är verkligen duktig. :-) Synd att jag redan är gift, annars hade jag verkligen låtit mig inspireras av detta!!

    SvarSlett
  8. Du imponerer og inspirer meg :) Du er flink til alt du tar deg til du!

    Her i dag er det sol og sommer, deilig med litt sensommer. Jeg håper formen er stigende, for jeg har vært litt pjusk. Krysser fingrene for at ett glass rosévin gjør susen.

    Klem

    SvarSlett
  9. Så søt og snill du er. Det er mye man kan gjøre selv - slik at det på en måte blir mer personlig også. Og får man hjelp av venner innebærer det nok en finere dimensjon. Jeg driver og snakker litt med mannen min - om 20års-bryllupsdagen vår om tre år. Hva om vi fornyer løfter - og lager en skikkelig fest igjen. Jeg synes det høres så koselig ut med en ny kirkeseremoni - og magien vi følte på den gangen. Og ha en 60tallsinspirert hvit kjole. Mannen min er ikke medlem av statskirka - og ser vel litt annerledes på ting og tang enn meg - men på den andre siden - hva gjør han ikke for meg ;). Fest kan vi jo uansett ha.

    Man lever bare en gang - så vidt vi vet - selv om jeg ikke helt tror på det .

    Vi får nå se. KLEM

    SvarSlett
  10. Så flink du er! Det er ikke vanskelig å se at dette må bare bli bra når det er din tur ;)

    Klem og en finfin torsdagskveld til deg!
    Signe

    SvarSlett
  11. ååå, eg får aldri nok av bryllup! :)

    utruleg herleg blogg du har, og du verkar som ein sprudlande person.

    tusen takk for kommentar som fekk meg til å smile, og veldig stas at du vil følge bloggen min! eg gler meg til følge med vidare her inne sjå deg :)

    -klem

    SvarSlett
  12. Fantastisk. Du er så kreativ:) Akkurat nå bobler hodet mitt med ideer til lørdagens brylupp. Jeg gledegruer meg. Håper at kameraet er med meg og at jeg får noen bra bilder. I brylupp får jeg jo bare en sjanse, kan liksom ikke be de stå totalt i ro i kirken slik at prest og alt må stå på vent:)

    SvarSlett
  13. For et godt tips! Nå er jeg selv godt gift, men dette skal jeg huske på - får sikkert bruk for det en gang i fremtiden ;) Klem

    SvarSlett
  14. Hei,
    takk for kommentar på min blogg - det er alltid hyggelig! Skal i bryllup i morgen og er i full gang med å få telt og bord klare, så det passet perfekt med bryllupsinspirasjon.

    Vet du forresten hvor man kan få tak i en brosje til brudebuketten som jeg ser du bruker? Bruden har lett så lenge etter en sånn "gammel" med hvit dameprofil i elfenben (aka. plast).

    Ha en fin helg!
    IngerK.

    SvarSlett
  15. Heisan! Flott bilder, masse inspirasjon og kreativitet! Legger meg til som følger!
    Heidi :-)

    SvarSlett
  16. Så fiiint! Får lyst til å planlegge bryllup, og gifte meg en gang til;) Det er jo så mye gøy man kan lage!

    klem

    SvarSlett
  17. Oooo, nais! Så lekkert og enkelt med det båndet på buketten! Nå har jeg jo tross min latterlig unge alder allerede rukket å feire 8 års bryllupsdag, men det er neimen ikke noe hinder for å få lyst til å feire en gang til :D Kanskje tiårsbryllupsdagen? =)

    Og du - ENDELIG har jeg fått laget takkeinnlegg for den supre premien! Jeg har ikke helt vært i bloggemodus enda, men nå fikk jeg tatt bilder og takket ordentlig. Så ta en titt!

    SvarSlett
  18. The flower world, people have been enjoying the gift of nature, but also wants the world to become in their own hearts. In reality, various plants are discovered, cultivated, and people have their own love. However, the current ecological environment is destroyed by industrial, disaster is close to human.

    The virtual world is also born at this moment. Players who are in the PC World will conduct Steam Level Up, are preparing to sell their own Steam trading cards.

    SvarSlett

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*