torsdag 25. november 2010

Viva Italia!



 Dette innlegget ble opprinnelig lagt ut på min tidligere blogg, thedelighted, i sommer.

Jeg og samboeren er så heldige å få låne foreldrenes leilighet i San Remo i Nord Italia! Leiligheten ligger i den gamle delen av byen, La Pigna, hvor omgivelsene er romantiske og sjarmfulle. Nok engang et slag for rustikk sjarm! Bildene over er tatt på Piazza dei Dolori, som er en liten plass rett ved leiligheten. Her finnes en liten familiedrevet resturant som serverer nydelig og rimelig mat.


En dag dro vi med hans foreldre på en liten utflukt. Første stopp denne dagen var et fantastisk flott sted ved navn Dolce Aqua-direkte oversatt er dette "søtt vann" som vil si fersk vann. På dette stedet er det en borg med en fantastisk bro som visstnok er avbildet i malerier av Monet. Bildene over viser sjarmerende eksteriør jeg kom over på dette stedet- er man inspirert kan man jo bruke lignende detaljer også i Norge! Legg merke til siste bildet her, oversatt betyr dette "Vokt dem for katten".


Andre stopp denne dagen var et sted kalt Seborga, en liten kommune på en topp oppe i åsene som hevdes av innbyggerne å være et selvstendig fyrstedømme.  De har sin egen prins og sitt eget flagg. Bildene over viser flere sjarmerende detaljer og bygninger på dette lille stedet. Nydelig! 


Bilder: Lidyll Photo
Selv om dette ikke er en reiseblogg, men hovedsalig omhandler interiør og vakre ting, vil jeg likevel her komme med et tips. Skulle noen engang reise dit, dra til resturanten Osteria del Coniglio (Coniglio=kanin). Her har de en nydelig bakhage med små søte bord, og som om omgivelsene ikke er nok, er maten også kjempe god. Anbefales!

This summers trip to San Remo/Italia gave a lot of inspiration, during visits to the small cities Dolce Aqua and Seborga. More idyllic, charming and relaxing details in the environment would be hard to find. Just loved it!
 
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*