torsdag 25. november 2010

En sniktitt inn i stua mi.....

Bilder: Lidyll Photo

 Som jeg har nevnt tidligere i bloggen, er jeg utrolig glad i å forandre hjemme... Dette er en liten sniktitt inn i stua mi, slik den var i sommer. Siden vi foreløpig leier leilighet, inneholder leiligheten visse standard elementer som de lyse veggene osv...Jeg forandrer derfor støtt og stadig på dekorelementene,fargene på disse og "humør"-veggen min  for å ha en personlig følelse i leiligheten.

Jeg satt to store lykter på mitt retro skatoll. Lyktene fungerer som "peis" og stemningsskaper på kvelden, og jeg har i tillegg satt sammen litt små elementer til en liten "utstilling". Blandt annet har jeg brukt en egen tegnet tegning,canvas med Marilyn Monroe, et personlig bilde, klare lysestaker fra iittala og et par gamle oppskriftsark fra 70 tallet som jeg har fått av min mor.  Lyktene kjøpte jeg på Gavehuset Bryn da jeg jobbet der, mens skatollet et kjøpt på loppemarked for en hundrings. Det hvite bordet er et super billig ikea bord som er malt, mens stolene er kjøpt på loppis og trukket om. Er vel ikke så lenge til det blir forandringer, så dere får følge med;)

I enjoy to change colors in the interiour at home regularily, and this summer the apartment was dressed in greens and blues...soon there will be a makeover for the christmas season!
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*