lørdag 13. november 2010

DIY: Dekorer veggen.....uten å blakke lommeboka!

Bilder: Lidyll Photo

Jeg og samboeren min leier for tiden en leilighet, i påvente av å finne en vi har lyst til å kjøpe. Jeg er stor fan av å lage fondvegger og blikkfang for å dele opp et rom. Vi har et felles oppholdsrom som både er stue og kjøkken-så for å dele opp har vi plassert møbler og dekor i "soner". 

Et annet problem med leie-leiligheter er at det ikke alltid er mulig å male vegger eller sette opp tapet. Jeg skar ut sider jeg synes var dekorative fra ulike mote og interiør blader for å lage denne dekorveggen bak sofaen hjemme-for å lage en ekstra liten vri, har jeg hengt opp et rådyrhode i metall kjøpt fra kremmerhuset. Dette plasserte jeg litt assymetrisk på veggen. Bildene er festet på veggen med tack-it, så det er enkelt å forandre etter lyst og humør....eller fjerne når den perfekte leiligheten skal kjøpes!


Me and my boyfriend are currently renting an apartment, and were in need of a quick-fix wall-decor. My solution was this collagewall consisting of magasinepages easily attached to the wall with tack-it. So easy! Try it yourself! 

You can find more pictures of the decorwall here.
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du har lyst til å legge igjen en kommentar! Jeg blir så utrolig glad hver gang!*smil*